اسلام را چگونه بشناسیم

AbdulHamid ZARA
0

از متن کتاب

کار برای اسلام مستلزم جرأت و خودگذری و استقلال و دوری از حکام و ارباب زر و زور می‌باشد. کسی که به ضعف شخصیت و یا حرص و تنگ نظری مبتلاست و تحت تأثیر محیط و جامعه قرار دارد و وجاهت خود را از خوشنودی دیگران به دست می‌آورد، چگونه می‌تواند از عهدۀ آن بدر آید؟ یقینا آدمی با این کمبودی‌ها از تبارز با خصوصیت ها و خصلت های آن چنانی ناتوان خواهد بود.
در اثر همین روش‌های تربیتی غلط، گروهی بنام دین، زنان را از گاهواره تا گور در خانه محبوس می‌‌کنند و گروهی بنام تمدن، آنان را به کالایی تبدیل نموده در بازار ها به حراج می‌گذارند. امروز برنامۀ تعلیمیِ را که در مکاتب عصری پیاده می‌گردد، تمدنی می‌نامند، ولی از دید ما نه آن دینی است و نه این تمدنی، بلکه آن دروغ بستن به دین است و این دروغ بستن به تمدن.
من مسلمانان را به استفاده از تمدن غرب فرا می‌خوانم، نه تنها در بخش تکنالوژی و کشاورزی، بلکه در عرصه های روابط و معاملات انسانی که خداوند تنظیم آنرا و انتخاب ابزارها و روش‌های مناسب برای بهبود آنرا برعهدۀ خود انسان‌ها گذاشته است؛ زیرا که حق در این عرصه ها در احتکار و انحصار کسی قرار ندارد. من از برخی از دعوتگران اسلام در شگفتم که از این حقیقت اظهار نا خورسندی می‌کنند و با سوء ظن کسانی را که طرفدا آنند برچسپ غربگرایی می‌زنند.

شناسنامۀ کتاب
عنوان کتاب: اسلام را چگونه بشناسیم
مؤلف: استاد محمد غزالی
مترجم: سید احمد اشرفی
ویراستار: استاد سید عنایت الله شاداب
حروف نگار: احمد فضیل عمرانی
طرح جلد و برگ آرایی: عصمت الله احراری
نوبت چاپ: اول
تاریخ چاپ: خزان 1392
ناشر: انتشارات مستقبل، کابل- افغانستان
                        محل توزیع:
                                  اول: کابل کوتۀ سنگی، مقابل بلاک های شاداب ظفر 
                                  دوم: کابل، دهمزنگ، سرک اول، مرکز عمومی کتابفروشی

ارسال یک نظر

0نظرات

ارسال یک نظر (0)