سیداحمد اشرفی

AbdulHamid ZARA
4

اشرفیسیداحمد اشرفی
سیداحمد اشرفی در سال 1343هجری شمسی، در ولسوالی ورسج ولایت تخار متولد شده  تعلیمات ابتدایی را در مکتب قریة تَرُشْتْ و تعلیمات دینی را در مدرسة خصوصی پدرش در همان قریه و سپس در مدرسة اثرية پشاور، فرا گرفته است. وی بعد از آن برای تحصیلات عالی رهسپار عربستان سعودی گردیده، دورة لیسانس را در دانشکدۀ دعوت و اصول دینِ دانشگاه اسلامی مدینة منوره در رشتة فلسفه و الهیات به اتمام رسانیده و پس از آن از دانشسرای عالی رابطه عالم اسلامی واقع مکة مکرمه در رشتة معارف و تمدن اسلامی، موفق به اخذ درجة ماستری شده است. وی علاوه بر آن از دانشگاه پشاور در رشتة تعلیمات اسلامی نیز سند ماستری به دست آورده است.
سیداحمد اشرفی، پس از فراغت از تحصیل، به تدریس در پوهنتون دعوت و جهاد و پوهنتون عبدالله بن مسعود ( که بعداً به پوهنتون تخار تغییر اسم داد ) اشتغال ورزیده  و در مجله های «المجاهدون» و «امت» و «میهن» و برخی دیگر از نشریات دورة هجرت و جهاد در پاکستان و ایران همکاری قلمی داشته است.
وی در زمان دولت اسلامی مجاهدین، مدتی به عنوان معاون اتشة کلتوری افغانستان در تاجیکستان کار کرده و پس از تحولات سال 1380 یک دوره به حیث جنرال قونسل افغانستان در جده و یک دوره به حیث مستشار وزیر مختار و شارژدافیر افغانستان در کشور کویت، ایفای وظیفه نموده است. وی مدت سه سال به حیث متخصص و مؤلف در بخش نصاب تعلیمی و تألیف کتب درسی وزارت معارف خدمت نموده و اکنون به صفت مشاور ارشد علمی در وزارت معارف مشغول کار میباشد.
موصوف علاوه به نوشتن مقاله های متعدد، به تألیف و ترجمة تعدادی از رسایل و کتب اقدام نموده که ذیلاً به برخی از آنها اشاره میشود:
2- بررسی هایی پیرامون حکومت اسلامی (چاپ شده)
3- پیروزی و شکست مارکسیزم (چاپ شده)
4- فشرده ای از سیرت پیامبر اکرم (ص)  (چاپ شده)
7-أضواء علی درب الجهاد والکفاح (ترجمه از فارسی به عربی)
9- الإمام المجاهد القدوة عبدالله بن المبارک المروزي الخراساني (چاپ شده)
10- فساد (ترجمه) (چاپ شده)
11- النظام السیاسی فی الإسلام (چاپ نشده)

ارسال یک نظر

4نظرات

  1. واقعاً استاد غنيمت روز گار ما هستند خصوصاً در كشور استراليا خداوند كم شان نكند

    پاسخحذف
  2. استاد اشرفی یکی از بزرگترین نویسندگان کشور است
    از خداوند بزرگ آرزو دارم تا در عمرش برکت و مایه فخر جوامع اسلامی بگردانش

    پاسخحذف
  3. استاد از سرمایه های بزرگ معنوی کشور است و از الله منان برای حضرت استاد توفیق خدمت بیشتر و مثمیر تر را تمنا دارم

    پاسخحذف
  4. استاد اشرقی، یکی از دانشمندان دوراندیش و متفکران ضمیر آگاه است که در عرصه‌های دین، سیاست و فلسفه، آثار ارزشمندی به جا گذاشته است. ایشان یکی از غنیمت‌های روزگار بوده که ما برای ایشان از خداوند منان صحتمندی و سلامتی همیشگی آرزومندیم.

    پاسخحذف
ارسال یک نظر